zondag 30 september 2012

Een heer in het verkeer!!



Deze week leerden we heel wat verkeersregeltjes. We leerden dat we aan de rechterkant van de straat moeten fietsen. En dan heb je nog al die verkeersborden...dat zijn er heel wat hoor!!
We maakten zelfs onze eigen verkeersborden. En dit alles moesten we wel kennen en weten, voor we zelf mochten gaan fietsen in het verkeerspark. Om zeker te zijn of we alles wel konden, deed de politieagente van het verkeerspark met ons een korte quiz.

En dan hadden we nog een hele fijne uitstap op onze agenda staan...onze fietstocht!! De weergoden waren goed gezind, we hebben prachtig weer gehad tot we weer op school aankwamen. Iedereen heeft super goed gefietst, knap hoor!!!
Onze hele tocht ging door het bos, onderweg hebben we vanalles gezien... Maar één ding trok van ver al onze aandacht. Wat was dat?

Volgens sommige is dit een heksenboom. We zijn van dichterbij een kijkje gaan nemen, we hebben even aangeklopt... maar niets te zien.
Plots zag één van de kleuters in het bos iets zwart en een gezicht, de heks misschien? Het was blijkbaar even snel weer weg... Maar dan zat er plots een pad voor onze voeten, zou dat dan de heks geweest zijn die zichzelf had omgetoverd?? En toen sloeg de fantasie op hol...